Beauty | How to - Mila Kunis curls

      

 Hi fashionistas,

Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn krullen nu maak. Ik heb er al eerder een post over gedaan, maar dat deed ik eerst zo (zie: Krullen).
Ik krijg heel vaak vragen over de manier van krullen maken dus dacht ik laat ik dat nou met jullie delen. Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen! Dus lees & kijk mee..  
Wat gebruik ik:-Princess style pro krultang, 2,5 cm

-Biosilk

-L'oreal haarspray
-Haarklemmen
-Punt kam

Hoe ga je te werk:

Kam je haar. Verdeel het in twee helften, links en rechts (ikzelf heb extentions in voor extra volume). Begin eerst met de rechterkant te krullen, de linkse kant clip je even weg. Hou de krultang recht aan de rechterkant. Begin bij het onderste stuk haar en pak een pluk, zet de tang in het midden van je haar en schuif je tang rustig naar beneden en laat de tang rustig los (niet te lang bij de punten blijven staan). Het is net alsof je een stijltang gebruikt (ik vind persoonlijk dat een krultang mooiere, ronde krullen maakt). Je krult het als het ware naar buiten toe.
Aan de linkerkant doe je hetzelfde, alleen hou je de krultang onderste boven.
Je bent heel snel klaar en je krijgt een mooi resultaat! Vergeet niet je haarpunten van te voren goed in te smeren met biosilk & je haarspray niet te spuiten aan het einde!


Love, Selma

Instagram

Popular

Translate