Beauty | Purple nailsHi fashionistas,

Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe nagels zien en doe ik gelijk een review over de NYC nagellak + de topcoat van L'oreal. Ik heb ongeveer 2 weken geleden acryl nagels laten zetten bij Myy Nails in Nieuwegein. Ik ben er best tevreden over. Ik wilde mooie ronde nagels en die heb ik gekregen. Volgende keer ga ik toch meer voor de amandelvormige nagels, dus net wat spitser.

De kleur 004 van NYC, wild with passion is een mooie (net geen paarse) kleur. Ik heb er alleen een laag opgedaan zodat ie niet teveel opvalt. NYC heeft een breed assortiment aan kleuren en het design zit er mooi en strak uit en dat voor maar €2,29. Het lakken gaat makkelijk door de zachte kwast. Een echte aanrader! Zie het aanbod hier: NYC.
Op mijn ringvinger heb ik ook de confetti topcoat gebruikt van L'oreal. Ik persoonlijk vind het altijd mooi om mijn ringvinger net anders te doen dan de rest van de nagels. Dat geeft net dat beetje extra zonder teveel op te vallen! Het enige nadeel van deze confetti topcoat is dat je het erna moeilijk eraf kan halen met remover. Voor de rest een top coat!

 Links: foto zonder flits - Rechts: foto met flits


   

Love, Selma

Instagram

Popular

Translate