More | Asos.com shoplogHi fashionistas,

Vandaag laat ik jullie mijn aankopen zien van ASOS. Deze online winkel is tegenwoordig echt een verslaving voor me (not good for my wallet), maar anyway je kunt er goed shoppen. Na deze bestelling was ik verkocht: Nude dress. De site is supersnel en laat elke item goed en juist zien. Er zijn vaak ook goede acties en de bezorging is echt heel snel. Je kan ook via I-deal betalen etc. Je vindt er ook echt van alles, ze hebben een heel breed assortiment. Het enige nadeel is dat als je iets terug wilt sturen er wel wat kosten bijkomen, maar goed dat is het enige. De maten vallen vrij klein, dus neem gerust een maat groter. Dat is mijn ervaring tenminste! De volgende items zijn binnen..
Zwarte peplum top
Gouden broek met zwarte strik
Zwarte peplum jurk met strik


Binnenkort zullen er outfits volgen met deze items.

Love, Selma 

Instagram

Popular

Translate