OOTD | 30.04.2013

Hi fashionistas,

I decided to do my future posts in Dutch. It's a bit easier for me and ya'll can always use the translate button below if necessary! Thanks. 

Op Koninginnedag  gaat het meestal om de kleur oranje natuurlijk, maar die dag had ik er niet zo een zin in. Ik was 'in tha mood' voor zwart en spijker! 
Ik heb die dag niet veel gedaan. Lekker langs het water gelopen met mijn verloofde in het centrum. Het waaide super hard. Dat was dan wel jammer, gelukkig scheen de zon nog wel! Ik kan niet meer wachten tot het lekkere weer onze kant op komt. Dit is not FUN anymore! Ik wil graag me nieuwe kleding dragen (allemaal korte mouwen etc.), maar helaas gaat dat nog niet zonder een jas. Maar anyway we hebben die dag een drankje gedaan en rond gekeken, wat foto's genomen en weer terug naar huis gegaan. Het was een rustig dagje en ik viel daarna zelfs in slaap! LOL
Ik heb die dag gekozen oor confy en toch stoere outfit. Ik ben gek op het zwarte, leren jack van Zara met schuine rits. hij blijft mooi na zo lang dragen (leer he)! Lees meer hieronder.. Oh ja, lang leve the King & the Queen! :-)Geshopt bij:

Jack: Zara
Shorts: Shoeby
Panty: Bijenkorf
Hakken: New Yorker
Ring: Buygifts
Zonnebril: Guess
Love, Selma

Instagram

Popular

Translate