More | Musthave - Maxidress


Hi fashionistas,

Ja ja, de zomer schijnt dan eindelijk te komen. Volgende week lekker hoge temperaturen en deze zomer zijn de maxi dresses helemaal HOT! Je moet er zeker een in je kast hebben. Ik vind ze heel mooi, maar ben zelf helaas petit waardoor ik niet alle jurken aan kan of ik moet ze inkorten. Er zijn echter wel jurken die ik toch aan kan, gelukkig! Ik ben gek op deze gele jurk die ik heb gekocht bij Elise in 's-Hertogenbosch! Ik heb een collage gemaakt van meerdere jurken die je nu online kunt kopen. Misschien zit er wel wat tussen voor je.. 1. Asos blue dres
 2. Boohoo print dress
 3. Boohoo ruched dress
 4. H&M dress  (zelf heb ik deze besteld in het blauw)
 5. Mango dress
 6. Zalando jersey dress
 • “Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.” 
  ― Bernard M. Baruch • Love, Selma 

  Instagram

  Popular

  Translate