More | Room tour


Hi fashionistas,

Twee keer per jaar ruim ik mijn inloopkast op (zomer & winter). In de zomer zet ik mijn dikkere winterkleding in een tas en die bewaar ik daar en andersom ook. Kleding die ik lang niet gedragen heb geef ik aan een goed doel. Ik hou ervan als mijn kast opgeruimd en netjes is. Ik vind het belangrijk dat ik alles makkelijk terug kan vinden!

Mijn indeling:
Op het bovenste rek hangen jassen en blazers op kleur en op het onderste rek hangen mijn jurken, tops, bloesjes etc. ook allemaal op kleur en op item geselecteerd.
Aan de linkerkant van mijn kast heb ik mijn heels, die ook op kleur geordend zijn (van gekleurd naar donker).
Op de planken aan de rechterkant liggen mij t-shirts, broeken en rokken etc.
Op de bovenste plank aan de rechterkant heb ik al mijn medium tassen staan, de andere tassen liggen onder de kledingrekken!
Laarzen en slippers staan op de onderste planken. Mijn make up en al het andere liggen in de andere kamer. 
Ik ben er nog niet helemaal klaar mee. Ik moet nog de puntjes op de i zetten (moet nog wat strakker en netter). Als het helemaal klaar is dan krijgen jullie een nieuwe update!Make up hoekje.

My wall of ...

Medium tassen.

Een deel van mijn hakken.


I wanna thank my boyfriend for making the walk in closet. But I think I need a bigger one now.. HINT! And do you have the same problem as me? Your closet is full with clothes but still you don't have noting to wear? LOL!Love, Selma

Instagram

Popular

Translate