More | Saint Germain by M-A-C


Hi fashionistas,

Onlangs heb ik besloten om online bij M-A-C een bestelling te plaatsen. Ik heb deze kleur, Saint Germain al een tijdje terug gespot en het leek me een heel mooi kleurtje! Eerst was ik aan het twijfelen, want ja wie bestelt er nou lipstick & nagellak zonder het eerst te kunnen testen?! Dus heb ik besloten om het te bestellen in die zelfde kleur. Tegenwoordig bestel ik bijna alles online. Is lekker makkelijk! Na een paar dagen kwam de bestelling in een mooi zwart doosje binnen en ja de kleur was precies zoals ik voor ogen had! Het is een heel heldere, roze kleur. En wat is het leuk dat je dan de lipstick en de nagellak in dezelfde kleur hebt. Handig toch?! Trouwens ik heb mijn nagels laten opvullen en ze heeft mijn ze in een almond shape vorm gevijld. Ik ben er happy mee!

De lipstick 
De lipstick is fijn om te smeren (al moet je wel meerdere lagen aanbrengen), het is net een crème. Zelf vind ik het nog mooier als je daarna nog een laagje lipgloss opdoet dan valt ie iets minder op. Hij ruikt echt heel lekker, zoals we gewend zijn van M-A-C. Het enige nadeel is dat het niet lang blijft zitten! Goed blijven bijhouden dus.
Bestel hier voor 18,50 -,

De nagellak
Wow, die is echt heel mooi. Ik heb de kleur twee keer op mijn nagels gesmeerd, anders was die iets te licht. Verder niks op aan te merken. Het is nu officieel mijn favoriete kleur nagellak! 
Bestel hier voor 13,50-,

Saint GermainLove, Selma

Instagram

Popular

Translate