More | Shoeaholic
Hi fashionistas,

Laat ik het hebben over mijn passie voor schoenen. Ik weet dat wij vrouwen van schoenen houden, vooral HOGE HAKKEN! Dat is het item dat een outfit maakt. Zonder de juiste schoenen zal de outfit geen succes zijn! Schoenen geven vertrouwen.
Hakken laten je mooi en sexy voelen.Ze moeten passen in het beeld van de outfit en maken je langer en verfijnd! De hakken hoeven niet lekker te zitten, zolang ze maar mooi zijn! Dat is mijn mening, dus ben ik het volledig eens met Christian Louboutin. 

Ze zijn niet gemaakt om comfortabel te zijn, ze zijn gemaakt om de vrouw een goed gevoel te geven!

Hier een selectie van mijn schoenen:

Zwarte pump, H&M.

Open schoen, Guess.

Bruine pump, Bershka.

Hoge hak, Elisabetta Franchi.

Silver/gold enkellaarsje, Sacha.


Stukje van mijn collectie.

Hoge hak, Jimmy Choo.

Panter print hak.

Groene- en zwarte pump.

Zwart/gouden hak, Zara

Mijn droomhakken! Ooit zullen ze van mij zijn.. 

Feel sexy and put your high heels on! :-)
Love, Selma

Instagram

Popular

Translate