OOTD | Let it shine


Hi fashionistas,

Let the sun shine! Wat ben ik blij met het mooie weer van de afgelopen dagen. Eindelijk is het rokjesweer, dames! Bij deze look heb ik vooral gekozen voor zalm roze, zwart met taupe en groentinten. Het rokje zit lekker, niet te strak. De wedges die ik aan heb zitten zo fijn dat het lijkt alsof ik geen schoenen aan heb. Die heb ik vorig jaar in Kroatie gekocht Ik ben daar heel blij mee, ze zijn heel erg licht. Zoals je ziet heb ik veel gemixed, maar dat is juist het leuke van de zomer. Be creative and think outside the box!
Zo en nu ga ik lekker genieten van het mooie weer. Nog anderhalve week en dan heb ik vakantie. Pff, ik kan niet wachten..   • Zonnebril - BOOHOO
  • Ketting - H&M
  • Top - H&M
  • Tas - Primark
  • Rok- ONLY
  • Wedges - Boetiek in Kroatie


''No matter what just keep on smiling!'' 


Love, Selma

Instagram

Popular

Translate