OOTD | Classic off shoulder


Hi fashionistas,

E: On this beautiful wednesday a new blogpost. Wednesday is my day off from work and I love it! As you can tell I decided to write my future posts in English and Dutch. I think that's a lot easier to read for everyone. It's gonna be a little different lay out. I hope you will like it. My last outfitpost is photographed a few days ago. My make up here is much heavier than normal. I had some time left so I tought let's try it out. And I must say that I am happy with the result! Practice makes perfect. I am even wearing my Ardell lashes here and it took me a lot of time to learn that! Another post will follow about that. Let's talk about the outfit. I'ts pretty classic: long pencil skirt and my new off shoulder top from H&M! When I saw the top on the website I fell in love immediately. It's so beautiful and stylish. The black heels complete the look. I know I am pregnant, but I can still walk in high heels [not wearing them as often as before]. You can see my tummy growing here, I am 16 weeks pregnant here. I want to show that even if you are pregnant you can still dress fashionable! Let me know what you think of the top and the whole look! Have a fine Wednesday.

NL: Op deze mooie woensdag een nieuwe blogpost. Woensdag is mijn vaste vrije dag van werk en dat is heerlijk!  Zoals jullie kunnen zien heb ik besloten om in de toekomst in het Engels en in het Nederlands te gaan bloggen. Ik denk dat het een stuk makkelijker is om te lezen voor iedereen. Het wordt dus een beetje een andere lay out. Hopelijk valt het in de smaak. Mijn laatste outfit is een paar dagen geleden gefotografeerd. Ik heb me hier veel zwaarder opgemaakt dan normaal. Ik had er de tijd voor dus ik dacht laat ik het maar proberen. En ik moet zeggen dat ik blij ben met het resultaat! Oefening baart kunst. Ik draag zelfs Ardell lashes hier en geloof me ik heb heel veel moeite gedaan om dat onder de knie te krijgen! Maar goed daar volgt een andere post over. Nu over de outfit. Hij is vrij klassiek: lange kokerrok en mijn nieuwe off shoulder top van H&M! Toen ik de top zag op de site was ik op slag verlief. Zo mooi en stijlvol. De zwarte hakken maken de look helemaal af. Ik weet dat ik zwanger ben, maar ik kan nog prima op hakken lopen [ik doe het niet meer zo vaak zoals eerst]. Je kunt mijn buikje al zien groeien hier ik ben 16 weken zwanger nu. Ik wil laten zien dat je zelfs als je zwanger bent er fashionable uit kunt zien. Laat me weten wat je van deze top en de gehele look vindt! Fijne woensdag.

Top - H&M . Skirt - H&M . Heels - H&M . Belt - Primark

''You can't separate peace from freedom because no one can be at peace unless he has his freedom.''
Malcolm XLove, Selma

Instagram

Popular

Translate