OOTD | Fluffy cardiganHi fashionistas,

EN: Autumn is here, but I am already preparing for winter! I saw this flurry cardigan on Instagram. I immediately tought: OMG, I need  this in my life for now and for winter. It's such a soft and fluffy coat. I just love it, I wanna sleep in it. LOL
It goes so well with every piece of clothing and is very versatile. I also like the little golden details on the sleeves. It's from a Dutch webshop called: www.sibin.nl or visit their Facebook for more nice and affordable clothes! I am lucky that this shop is located in my city just two minutes away from my home. I am 19 weeks pregnant here. I also wanted to mention that I will try to post more often in the future. Have a nice sunday!

NL: De herfst is hier, maar ik ben al aan het voorbereiden voor de winter! Ik zag deze fluffy vest op Instagram. Ik dacht gelijk van: OMG, ik heb dit in mijn leven nodig voor nu en voor de winter. Het is een zachte en pluizige vest. Ik hou er zo van dat ik erin wil slapen. LOL 
Het gaat zo goed samen met elk kleding stuk en is dus zeer veelzijdig. Ik vind ook de kleine gouden details op de mouwen geweldig. Het is van de Nederlandse webshop genaamd: www.sibin.nl of bezoek hun Facebook voor meer leuke en betaalbare kleding! Ik heb geluk dat deze winkel in mijn stad is gevestigd, twee minuten van mijn huis. Ik ben 19 weken zwanger hier. Ik wilde ook vermelden dat ik vaker ga posten in de toekomst. Fijne zondag!

                                                      Fluffy cardigan/Fluffy vest | Sibin
Dress/Jurk | H&M
Heels/Hakken | Manfield 
Belt/Riem | Primark


  ''Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!''
  Audrey Hepburn  Love, Selma

  Instagram

  Popular

  Translate