OOTD | Just black


Hi fashionistas,

EN: It's sunday again. Today I actually went to the gym for a little workout with my little baby bump. I am 20 weeks pregnant at the moment and I am happy to announce that it's a little BABY GIRL! I just can't wait to meet her. My little shopping queen! 
I am wearing all black today, because I love it. Black is always a good idea and makes everyone look amazing, if the different textures are well combined. I bought the jumper and the imitation leather tousers online at my favorite webshop, H&M. It's a long, fine jumper with a V-neck and it's a little longer in the back. I'm wearing a pink lipstick to brighten up this look. But I am really in love with the statement jewelry from Statementfashionista. You can find them on Facebook and Instagram, I will put the link down below. Have a nice sunday!

NL:  Het is alweer zondag. Vandaag ging ik naar de sportschool voor een korte workout met mijn kleine baby bump. Ik ben nu 20 weken zwanger en ik ben blij om aan te mogen kondigen dat het een MEISJE wordt! Ik kan niet wachten om haar te ontmoeten. Mijn kleine shopping queen! 
Vandaag ben ik helemaal in het zwart, omdat ik er dol op ben. Zwart is altijd een goed idee en laat iedereen er geweldig uitzien, mits gebruik wordt gemaakt van verschillende texturen. Ik kocht de trui en de leren imitatie legging online bij mijn favoriete webshop, H&M. Het is een lange, fijne trui met een V-hals en een beetje langer aan de achterkant. Ik draag er roze lippenstift bij om de look op te fleuren. Maar wat ben ik verliefd op de statement sieraden van Statementfashionista. Je kunt ze vinden op Facebook en Instagram, zie de link hieronder. Fijne zondag!

Jumper/Trui | H&M
Heels/Hakken | Boohoo
Necklace/Ketting | Statementfashionista ''If there is no struggle, there is no progress.''
Frederick DouglassLove, Selma

Instagram

Popular

Translate