OOTD | RED


Hi fashionistas,

EN: It has been a very busy week so I didin't had the time to write a blog post. I am sorry about that! So what have I been up to? My baby and I got married the 21st of October. It was a small civil registar ceremony together with our closest family. It was a rainy day, but it was so beautiful. I am official Selma Memić now! A wedding party will follow in the future! I wanna thank everyone for all the gifts for congratulations. Anyway let's jump into the outfit. It's getting colder and colder. It was time to put my summer clothes away and put my winter clothes back in the closet. I love this red jacket from Zara I bought last year. The color red is one of my favorite colors. I know I will wear this jacket a lot the upcoming months. A blazer is always a good idea, don't you think? Have a nice day and see you.

NL: Het is een zeer drukke week geweest daarom had ik geen tijd om een blogpost te schrijven. Sorry daarvoor! Dus wat heb ik allemaal uitgespookt? Mijn schat en ik zijn op 21 oktober getrouwd. Het was een korte wettelijke ceremonie in het bijzijn van naaste familie. Het was een regenachtige dag, maar het was zo mooi. Ik ben nu officieel Selma Memić! Een huwelijksfeest zal nog volgen in de toekomst! Ik wil iedereen bedanken voor de cadeaus en voor alle felicitaties. Maar laten we doorgaan met de outfit. Het wordt steeds kouder en kouder. Het was tijd om mijn zomerkleding op te bergen en mijn echte winterkleding weer terug te hangen. Ik hou van dit rode jasje van Zara die ik vorig jaar gekocht heb. Rood is een van mijn favoriete kleuren. Ik weet dat ik deze blazer vaak zal dragen de komende maanden. Een blazer is altijd een goed idee, vind je niet? Een mooie dag toegewenst en tot snel.

Top/Top | H&M
Shoes/Shoenen | Supertrash

 Mr. & Mrs. Memić - 21.10.2014''At the touch of love everyone becomes a poet.''
PlatoLove, Selma

Instagram

Popular

Translate