OOTD | The black hat


Hi fashionistas,

EN:  Last week was a busy week where I've worked and on wednesday I was invited for a Bloggers meetup Admingle in Amsterdam. I will write a post about that soon. I also went to a concert on saturday wih my sister and my brother. I can finally sit down and blog for a moment! The day the pictures were taken was a bright and sunny day. The last few days it had only been raining unfotunately. This is the first time I am actually wearing a hat. I saw this one online at H&M I fell in love. It's a very classic black hat so it's a good match with the rest of the outfit! What do you think of the quote on the shirt? I would shop all day, every day if I could! See you next time.

NL: Vorige week was een drukke week waarin ik heb gewerkt en op woensdag was uitgenodigd voor een Bloggers meetup Admingle in Amsterdam. Ik zal daarover binnenkort een post schrijven. Ook ben ik afgelopen zaterdag naar een concert geweest met mijn broer en zus. Ik kan nu eindelijk gaan zitten en bloggen voor een moment! De dag dat de foto's werden genomen was een lichte en zonnige dag. De laatste paar dagen heeft het alleen geregend helaas. Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik een hoed draag. Toen ik deze online zag bij H&M ik werd ik verliefd. Het is een zeer klassieke zwarte hoed dus een goede match met de rest van de outfit! Wat vinden jullie van de quote op het t-shirt? Ik zou de hele dag, elke dag winkelen als het kon! Zie jullie volgende keer.

Hat/Hoed | H&M
Necklace/Ketting | @statementfashionista
Top/Top | Zara
Pants/Jeans | Welovefashiongirls''Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time.''
Thomas A. EdisonLove, Selma

Instagram

Popular

Translate