OOTD | Checkered blouse


Hi fashionistas,

EN: A new day calles for a a new outfit. It's getting colder and darker outside. I don't like that, but hey..! I went for a comfortable look with my new multicolored checkered blouse and the biker boots I bought online last year at H&M. I love the color combination of blue and red. I am 24 weeks pregnant here and I feel good. I hope it will stay that way. I can really feel my baby girl moving now. Have a nice day!

NL: Een nieuwe dag vraagt om een nieuwe outfit. Het wordt steeds kouder en donkerder buiten. I baal daarvan, maar ja..! Ik ging voor een comfortabele look waarbij ik mijn nieuwe gekleurde blouse ruiten blouse draag samen met de biker laarzen die ik vorig jaar bij H&M heb gekocht. Ik hou van de rode en blauwe kleurencombinatie. Ik ben hier 24 weken zwanger en ik voel me goed. Ik hoop dat het ook zo blijft. Ik voel mijn baby girl nu echt bewegen. Fijne dag nog! 


Pants/Broek | Welovefashiongirls
Boots/Laarzen | H&M


''Keep love in your heart. A life without it is like a sunless garden when the flowers are dead.''
Oscar WildeLove, Selma

Instagram

Popular

Translate