OOTD | Tartan tunic


Hi fashionistas,

EN: It's wednesday and I finally have time to blog. This blog post is a collaboration with the Dutch webshop Twinkeltje. I am wearing their white & black tartan tunic and I am in so love. I love this tuniek because of the colors and the shape. A tunic is a longer T-shirt so it's perfect to wear with leggings and pants. Visit their website here: Twinkeltje and take a look at their affordable collection and for more tunics here: Twinkeltje tunics.
I am 27 weeks pregnant now and I want people to know that even 'mommy's to be' still can look fashionable without spending too much money. I think that it's important to not forget yourself and keep yourself healthy and fit in that periode. I really enjoy my  growing belly, because I can really feel her moving around. That's a great feeling! As you may all know I was very sick in the beginning of the pregnancy.. In just 3 months I will give labor and that's the only thing I am very scared about, but I hope everything will be just fine! I will keep you updated.. 

NLHet is woensdag en ik heb eindelijk tijd om te bloggen. Deze blog post is een samenwerking met de Nederlandse webshop Twinkeltje. Ik draag hun wit&zwart tartan tuniek en ik ben zo verliefd. Ik hou van deze tuniek vanwege de kleuren en de vorm. Een tuniek is een langere T-shirt daarom is het perfect om het samen  met een legging of broek te dragen. Bezoek hun website hier: Twinkeltje en bekijk de uitgebreide collectie die ze hebben voor een betaalbare prijs en voor meer tunieken here: Twinkeltje tunieken
Ik ben nu 27 weken zwanger  en ik wil dat mensen  weten dat zelfs "Mommy's to be" er nog steeds modieus uit kunnen zien zonder teveel geld uit te geven. Ik denk dat het belangrijk is jezelf niet te vergeten en zo gezond en fit mogelijk te blijven in die periode. Ik geniet echt van mijn groeiende buik, omdat ik haar nu constant voel bewegen. Dat is een geweldig gevoel! Zoals jullie al weten was ik heel ziek in het begin van de zwangerschap.  Binnen 3 maanden zal ik bevallen en ik ben er echt bang voor, maar ik hoop dat alles goed zal gaan! Ik hou jullie op de hoogte..


Earrings/Oorbellen | @statementfashionista
Tunic/Tuniek | Twinkeltje
Jacket/Jacket | Zara
Clutch/Clutch | H&M
Pants /Broek | Supertrash

Walt DisneyLove, Selma

Instagram

Popular

Translate