OOTD | The baby bump


Hi fashionistas,

EN: I downloaded a new theme for my blog as you may have noticed. I'ts a nice and simple theme. Exactly how I wanted it to be. I was searching for such a design for a long time now and I am so glad that I have found it. What do you think of the theme? It looks more professional in my opinion. Oh, it's so cold outside. It's nice to look outside the window when it's so cold and raining or snowing, but going out for a walk.. uhm no, I rather don't! I really need to emigrate to Australia. But it is what it is. I need to stop complaining and make the best out of it! LOL
Let's talk about the ootd. I'm wearing black and white again. There is just something about that combination that fascinates me! I think a lot of you will agree on that point. The pants and the blazer are new, but how cute is the band I am wearing around my belly with the text: 50% mom, 50% dad, 100% me. I think it's a very cool and creative belly band. My baby bump is really growing fast now. It's getting harder to do some things like bendig over and putting my shoes on, but everything will be just fine.. Have a nice evening!

NL: Ik heb een nieuwe thema voor mijn blog gedownload, zoals jullie wellicht hebben gemerkt. Ik vind het thema leuk en strak. Exact hoe ik het wilde. Ik was op zoek naar zo een ontwerp voor een langere tijd nu en ik ben zo blij dat ik het heb gevonden. Wat vinden jullie van het thema? Het ziet er veel professioneler uit vind ik. Oh, het is zo koud buiten. Het is leuk om naar buiten te kijken door het raam wanneer het koud is en regent of sneeuwt, maar naar buiten gaan voor een wandeling.. uhm nee, liever niet! Ik moet echt naar AustraliĆ« emigreren. Maar het is wat het is. Ik moet stoppen met klagen en er het beste van maken! LOL 
Laten we hebben over de ootd. Ik draag alweer zwart en wit. Er is gewoon iets aan die combinatie dat me fascineert! Ik denk dat veel van jullie het daarover met me eens zijn. De broek en de blazer zijn nieuw, maar hoe schattig is de band die ik draag rond om mijn buik met de tekst: 50% mama, 50% papa, 100% ikke. Ik vind het een coole en creatieve buik band.. Mijn baby bump groeit echt snel nu. Het wordt steeds moeilijker om sommige dingen te doen zoals bukken om mijn schoenen aan te doen, maar alles komt goed.. Fijne avond nog!

Belly band | Babydump
Blazer | Mango [similair]
Bag | Bought on vacation [similair]
Pants | H&M
Shoes | Dune London 

     

                   

''Family is not an important thing. It's everything.''
Michael J. FoxLove, Selma

Instagram

Popular

Translate