OOTD | Black midi dress


Hi fashionistas,

EN: Yeah, week 30 is already here. I tought it would be a nice idea to keep you guys updated every week from now on about my pregnancy, because time is flying by so fast. So my belly is getting rounder and I love it. The baby is getting bigger. She now measures about 39,9 cm and is 1,4 kg. I am feeling okay. I am very tired at the end of the day sometimes. I must say that my lower back hurts more now. I know It's because I am still doing things I did before the pregnancy. I need to calm down.
This look is a holiday outfit idea. It's pretty basic black look with golden accessories. The dress is perfect for the holiday's and for pregnant women. It's a cotton, midi stretch dress and to combine with anything like cool biker boots or like I did in this look with high heels! Big hug and until the next post.

NL: Yeah, week 30 is alweer hier. Ik dacht eraan om jullie welke week op de hoogte te houden over het verloop van mijn zwangerschap, want de tijd door zo snel vliegt. Mijn buik wordt steeds ronder en I love it. De baby wordt steeds groter. Ze is nu ongeveer 39,9 cm lang en weegt 1,4 kg. Ik voel me okay. Ik ben soms wel erg moe aan het einde van de dag. Ik moet wel zeggen dat mijn onderrug nu meer pijn doet. Ik weet dat het komt omdat ik veel dingen doe die ik nog voor de zwangerschap deed. Ik moet wat rustiger aan doen.
Deze look is een kerst outfit idee. Het is vrij eenvoudig met zwarte look met gouden accessoires. De jurk is perfect voor de kerstdagen en voor zwangere vrouwen. Het is een katoenen, midi stretch jurk en met van alles te combineren zelfs met coole biker boots of zoals ik deed hier met hoge hakken! Dikke knuffel en tot de volgende post.

Dress | Ikwilmode
Necklace | @Statementfashionista
Clutch | H&M
Heels | Zara

Charles DarwinLove, Selma

Instagram

Popular

Translate