OOTD | It was a sunny day


Hi fashionistas,

EN: The sun was shining, the weather was sweet [just for one day]. Trough a walk to the park that beautiful saturday it was time to shoot some pictures. Who doesn't enjoy a good walk trough the park anyway? I am wearing a lot dresses and skirts at the moment, because my [older] pants don't fit me anymore. They are all too tight, because of my belly. I hope I can wear them again very soon after giving birth. The rest of my weekend was quite relaxed. Saturday night I went out to dinner with my lovely sister. We ate at a tapas restaurant. Yum yum! What did you do last weekend or planning to do this upcoming week? I wanted to mention the fact that I won't be working fulltime anymore so it means that I will have more to time blog. I have a lot of  ideas so I am very excited about it! Thanks for all the positieve comments about my new theme for my blog by the way. I'm glad you like it. Stay pretty! 

NL: De zon scheen, het weer was mooi [helaas maar voor een dag]. Tijdens een wandeling die mooie zaterdag was het ook tijd om wat foto's te maken. Wie geniet er nou niet van een wandeling door het park? Ik draag op het moment veel jurken en rokken, omdat mijn [oudere] broek me niet meer passen. Ze zijn al te strak, vanwege mijn buik. Ik hoop dat ik ze zo spoedig mogelijk weer aan kan na de bevalling. De rest van mijn weekend was helemaal ontspannen. Zaterdag avond ging ik uit eten met mijn lieve zus. We gingen naar een tapas restaurants. Yum yum! Wat hebben jullie afgelopen weekend gedaan of wat zijn de plannen voor aankomende week? Ik wilde ook even laten weten dat ik niet meer fulltime zal werken dus het betekent dat ik meer tijd zal hebben om te bloggen. Ik heb een heleboel idee├źn, dus ik ben daar erg enthousiast over! Bedankt voor alle geweldige reacties over mijn nieuwe thema voor mijn blog trouwens. Ik ben blij dat jullie het leuk vinden. Blijf mooi!

Blouse | H&M
Dress | ONLY [similair]
Bag | H&M
Shoes | Dune London
Coat | Vila

''Find a place inside where there's joy, and the joy will burn out the pain.''
Joseph CampbellLove, Selma

Instagram

Popular

Translate