OOTD | New Year's Eve looks


Hi fashionistas,

EN: The time of the year is here. I hope you had a great Christmas. The year is almost over and it's snowing in Holland. I don't like snow at all, I wish it was summer again!
Anyway I put some outfit looks together [for pregnant or not pregnant woman] for New Years Eve or any party occasion. I am 32 weeks pregnant at the moment and I am getting more and more excited to meet my little Princess! I hope you like the ideas. Let me know which one your favorite is. Happy 2015 in advance!!! Big hug and until the next post.

NL: De tijd van het jaar is hier. Ik hoop dat jullie een fijne kerst hebben gehad. Het jaar is bijna voorbij en ja hoor, het sneeuwt in Nederland. Ik hou helemaal niet van sneeuw, ik zou willen dat het weer zomer was!
Hoe dan ook ik heb een paar outfits samengesteld [voor zwangere of niet zwangere vrouwen] voor Oud en Nieuw of voor andere party gelegenheden. Ik ben nu 32 weken zwanger en ik kan niet meer wachten om mijn kleine Princess te ontmoeten! Ik hoop dat je de idee├źn leuk vinden. Laat me weten wat jullie favoriet is. Happy 2015 alvast!!! Dikke knuffel en tot de volgende post.

Outfit one

Dress | H&M
Clutch | H&M
Bracelet | Primark
Heels | Zara [similair]

Outfit two

Dress | H&M
Clutch | H&M [similair]
Bracelet | Douglas
Heels | Mango

Outfit three

Dress | Sibin
Clutch | H&M [similair]
Earrings | Primark
Heels | Manfield
Watch | Guess


''I believe the world is one big family, and we need to help each other.''
Jet Li

Love, Selma

Instagram

Popular

Translate