OOTD | First look of 2015


Hi fashionistas,

EN:  I promised to do more blogging in the new year so here I am with my first look. The holidays were very busy [like to the most of us]. Anyway all holidays are over and we can all make a fresh start! I am wearing my new dotted mommy top from H&M. The top is very cute and a perfect mommy top combined with the blue oversized coat. It's a very comfortable and simple look.
I am 33 weeks pregnant here and I feel ok. The little one is kicking so hard that I can't barely sleep sometimes, LOL. We are ready with her babyroom. I will show you the room very soon. Just a few weeks and I can finally hold her. I also made a watermark for my pictures and I am glad. Do you like it? Big hug and until the next post.

NL:  Ik heb beloofd om meer te gaan bloggen in het nieuwe jaar dus hier ben ik dan met mijn eerste look. De feestdagen waren erg druk [zoals voor de meesten van ons]. Hoe dan ook alle vakanties zijn voorbij en we beginnen allemaal met een frisse start! Ik draag mijn nieuwe gestippelde mama top van H&M. De top is erg leuk en een perfecte mama top in combinatie met de blauwe oversized jas. Het is een zeer comfortabele en eenvoudige look.
Ik ben hier 33 weken zwanger en ik voel me ok. De kleine schopt zo hard dat ik nauwelijks kan slapen soms, LOL. We zijn klaar met haar babykamer. Ik zal de kamer binnenkort laten zien. Nog een paar weken en ik kan haar eindelijk vasthouden. Ik heb ook een watermerk toegevoegd aan mijn foto's en ik ben er blij mee. Wat vinden jullie ervan? Dikke knuffel en tot de volgende post.

Cap | H&M
Top | H&M [similair]
Coat | New Yorker
Pants | H&M
Bag | H&M [similair]
Wedges | Manfield

''Experience is simply the name we give our mistakes.''
Oscar WildeLove, Selma

Instagram

Popular

Translate