OOTD | Over-the-knee bootsHi fashionistas,

EN: I'm so sorry I didn't blogged for a while, but I feel like I don't have enough inspiration.  I think it's becaus of the weather and I am feeling very tired these days. Maybe I need to open a Pinterest account. Will it help me to find inspiration? Yesterday it was finally good weather for taking ootd pictures. The last few days have been really cold. It was very dark and gray and it was only raining [just like today]. It's so depressed in a way, but my hubby and I enjoyed the sun yesterday. We went shopping for our little baby girl and then we went out for dinner. It was a good day, but I was so tired at the end of the day. I love my new Zara boots! Do you like over-knee-boots too? They are so warm and stylish.
I am in the 3rd trimester of my pregnancy, week 35. OMG, I can't believe how fast it went by. Just a few weeks and I will hold her. I really can't wait to meet her, but I am very scared of the unknown. The next post is going to be about my pregnancy photoshoot I had last week. Big hug and until the next post!

NL: Sorry dat ik een tijdje niet heb geblogged, maar ik heb gewoon even niet genoeg inspiratie. Ik denk dat het vanwege het weer komt en mijn vermoeidheid. Misschien moet ik een Pinterest account openen. Zal dat helpen om inspiratie op te doen? Gisteren was het eindelijk goed weer om ootd foto's te maken. Het weer was zo slecht de laatste paar dagen. Het was erg donker en er was alleen maar regen [net als vandaag trouwens]. Het is zo depressief, maar mijn hubby en ik hebben genoten van de zonnige dag gisteren. We gingen winkelen voor onze baby girl en daarna gingen we sushi eten. Het was een goede dag, maar ik was zo moe aan het eind van de dag. Ik ben gek op mijn nieuwe Zara laarzen. Hou je ook zo van over-knee-boots? Ze zijn lekker warm en stijlvol.
Ik ben in het 3e trimester van mijn zwangerschap nu, week 35. OMG, ik kan niet geloven hoe snel het gaat. Slechts een paar weken en ik zal haar vasthouden. Ik kan echt niet wachten om haar te ontmoeten, maar ik ben wel bang voor het onbekende. De volgende post gaat over mijn zwangerschap fotoshoot die ik vorige week heb gehad. Dikke knuffel en tot de volgende post!

Coat | New Yorker 
Dress | Mango [similair]
Necklace | @statementfashionista 
Watch | Guess
Boots | Zara [similair]
Cape & scarf | Handmade


Instagram

Popular

Translate