OOTD | Recap 2014


Hi fashionistas,

EN: So, a new year is already here. I hope you had a great and memorable New Year's Eve. I spend it with my family and you? Do any of you have some New Years resolutions? My resolutions are to do more exercise, eating healthier and to blog more, but the most important one is to be the best mom that I can be to our little one that is on her way. I am so curious about what our firstborn will look like! Anyway thanks for all your support in 2014. I did grow a lot as a blogger and I am hoping that more chances will come my way this year. May 2015 be a great and splendid year for ya'all. Hope you will enjoy this recap. Thank you once again and until the next post!


NL: Zo, het nieuwe jaar is alweer hier. Ik hoop dat jullie een goede en gedenkwaardige Oud en Nieuw hebben gehad. Ik heb het doorgebracht met familie en jullie? Heeft iemand van jullie nog Nieuwjaarsvoornemens? Ik heb er eigenlijk naast meer sporten, gezonder eten en meer bloggen een belangrijke en dat is om de beste mama te zijn voor onze kleine die eraan komt. Ik ben zo benieuwd naar hoe onze eerst eruit zal zien. Maar goed, ik wil jullie bedanken voor alle support in 2014. Ik ben echt gegroeid als blogger het afgelopen jaar en ik hoop dat er in 2015 meer kansen voor me open zullen liggen. Ik hoop dat 2015 een goed en geweldig jaar voor jullie gaat worden. Ik hoop dat jullie deze recap leuk vinden. Nogmaals bedankt en tot de volgende post!


''Cheers to a new year and another chance for us to get it right.''
Oprah WinfreyLove, Selma

Instagram

Popular

Translate