Beauty | Eyelash extensions


Hi fashionistas,

En daar ben ik weer met een nieuwe beauty post en dat op Koningsdag. Ik heb me voorgenomen om 3 keer in de week te bloggen. De onderwerpen zullen uiteenlopen van fashion tot beauty en meer. Zoals jullie weten heb ik een hele drukke periode achter de rug met onze kleine meid [nog steeds eigenlijk]. Ze is gelukkig steeds rustiger en slaapt steeds meer overdag! Zo heb ik wat meer tijd om mijn dingen te doen. Vandaag vertel ik jullie over mijn wimperextensions ervaring. Ik wilde ze al heel lang zetten, maar twijfelde constant. Ik was bang dat mijn eigen wimpers dan gaan uitvallen of afbreken. Ik besloot uiteindelijk om het toch gewoon te doen, omdat ik vrij korte en rechte wimpers heb. In mijn eigen buurt had ik geen goede salon kunnen vinden die dat deed. Dus besloot ik om het in Den Bosch te laten doen. Na lange tijd zoeken heb ik besloten om Starsbeautylounge te bellen. Ik maakte een afspraak en afgelopen donderdag kon ik al langs komen. Mijn ouders wonen in Den Bosch dus dat was handig. 

Aangekomen in het salon werd ik hartelijk ontvangen. Na de kennismaking werd me verteld hoe de wimperextensions gezet gaan worden. Daarna moest ik gaan liggen op de stoel. Onder mijn ogen werd een pad geplakt en daarna werd er met een speciale lijm steeds haartje bij haartje boven de eigen wimpers geplakt. Ongeveer 120 haartjes worden vastgezet. Het hele proces duurde ongeveer 1:15 uur. Ze maakt gebruik van synthetische haartjes trouwens. Ik wilde het zo natuurlijk mogelijk dus heb ik gekozen voor de ''one by one'' techniek. Een andere techniek die nu hip is heet de 3D techniek, die geeft nog een vollere effect. Ik heb ze nu bijna een week en het bevalt me prima. Geen gedoe meer met mascara etc. Elke ochtend en avond kam ik het goed door met een speciale borstel die ik heb gekregen. Het enige nadeel is dat ik moet uitkijken met liquid eyeliner opdoen. Het kan wel, maar dan mag ik de liner niet weghalen met remover op oliebasis. Al met al ben ik tevreden. Het was even wennen omdat ik vaak in mijn  ogen wrijf en nu mag dat niet. Tot nu toe bevalt het prima. De prijzen variĆ«ren per salon en per techniek. Heb jij ervaring met wimperextensions? En wat vind of vond jij ervan?  Donderdag heb ik er weer afspraak voor een lekkere massage! Voor meer informatie over het salon bezoek http://www.starsbeautylounge.nl. Dat was het voor vandaag. Dikke knuffel en tot de volgende post!
  Voor


  Na
  De voordelen:
  • natuurlijk
  • haartje voor haartje gezet
  • mooie, volle wimpers
  • gewichtloos
  • bestand tegen invloeden
  • geen beschadiging eigen wimpers
  • geen mascara nodig
  • pijnloos
  • je kan er alles mee doen
  • blijven ongeveer 6 weken zitten
  G+ | BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | INSTAGRAM

  Instagram

  Popular

  Translate