Beauty | Sensationails Starter Kit


Hi fashionistas,

Vandaag een review over de Sensationails Starter Kit die ik vorige week van mijn zus heb gekregen voor mijn verjaardag. Ik weet dat het al wat langer online verkocht wordt, maar hij is sinds kort pas te koop bij Etos. Voor mij is het dus vrij nieuw, ook al was het al eerder wel online te bestellen. Ik hou van mooi gekleurde nagels, maar ja wie niet?! Natuurlijk ben ik al een paar keer in een salon geweest voor een manicure en ik heb zelfs acryl nagels gehad, maar het is toch wel fijn om het thuis alleen te doen. Deze gel lak belooft tot twee weken te blijven zitten op je nagels. Vorige week woensdag heb ik mijn nagels volgens de stappen uitgevoerd. En we zijn nu een week verder en ze zien er nog steeds mooi uit. De uitgroei is natuurlijk wel zichtbaar. De kit bestaat uit: gel cleaner, gel primer, gel base & top coat, color gel polish, led lamp, pluisloze doekjes, bokkenpootje en een vijl. Mijn favoriete kleuren zijn: scarlet red, rasberry wine en pink chiffon. Ik heb de rasberry wine op mijn nagels. De stappen zijn vrij eenvoudig en best snel uit te voeren. Nu te koop bij Etos voor 59,49 met korting, zie meer info op de website van Etos: www.etos.nl/nieuws/nieuw-bij-etos en op hun website: www.sensationailpolish.eu. Hier volgen de stappen:

Voorbereiden
Vijl de nagel zodat er geen vuilresten achterblijven
Gebruik de pluisloze doek met gelreiniger en maak de nagels schoon [15 sec. drogen]
Daarna komt de grondgel op de nagel
Breng een dunne laag basisgel aan [30 sec. onder de lamp]

Lakken
De nagellak schud je goed voordat je de eerste laag aanbrengt [60 sec. onder de lamp]
Daarna wordt er een tweede laag aangebracht [60 sec. onder de lamp]

Bescherming
Breng nu een dunne laag basisgel aan [30 sec. onder de lamp]
Verwijder de vochtige laag door middel van de pluisloze doek met de gelreiniger

Verwijderen
Polijst de nagels met de grijze kant van de vijl
Met de Removal Wraps [apart te koop bij Etos] haal je de nagellak eraf die je 10 tot 15 min. om je vingers wikkelt
Polijst de nagels met de roze kant van de vijlConclusie
Ik ben gek op nagellak, dus dit vind ik helemaal geweldig. Het is heel fijn dat het thuis kan en dat het lang blijft zitten. Wat ook heel fijn is dat er verschillende kleuren te koop zijn. Wat ik heb gelezen is dat het verwijderen niet zo makkelijk gaat. Ik heb het zelf nog niet verwijderd. Na een week zien ze er bij mij nog heel goed en verzorgd uit. Het kost wel wat, maar je krijgt er veel voor terug. Oh ja, de nagellak kun je apart kopen bij Etos. Hebben jullie ervaringen hiermee? Laat het me weten.Instagram

Popular

Translate