More | Walk-in closet organizationHi fashionistas,

I decided to blog in Dutch again. It's easier and faster for me, especially now because my lack of time. Please use the translate button on the right side if you are from a foreign country. I hope you will understand. Thank you!
Vorige week heb ik weer tijd gehad om mijn walk-in closet  zomer klaar te maken. 2 keer per jaar in de zomer- en winterperiode ruim ik mijn kast op. Ik gooi dan kleding weg die ik langer dan een half jaar niet heb gedragen. Dan heb ik weer een smoes om nieuwe items te kopen omdat ik weer plek creĆ«er! Mijn winterkleding doe ik in een grote tas en die bewaar ik in een andere kamer. Die haal ik er weer uit als het weer kouder wordt. Nu heb ik mijn zomer items weer terug gehangen. Ik vind het ordenen op items en kleur heerlijk. Ik ben altijd een pietje precies geweest, dus dit is een soort therapie voor mij. Daarnaast maak ik alles stofvrij en poets ik de planken. Alles ligt in ieder geval weer op zijn plek. Dat geeft me een heerlijk opgeruimd gevoel. Dat geldt trouwens ook voor mijn schoenen. Zoals je ziet ben ik gek op zwart. Aan de andere kant van mijn kast heb ik mijn tassen collectie en kleding die gevouwen is, maar dat is verder niet interessant om te laten zien. Ik heb wel een grotere ruimte nodig, denk ik.. LOL. Houden jullie ook een grote schoonmaak 2 keer per jaar? Zo ja, laat het me weten. Is altijd interessant om te lezen hoe anderen het doen. Wat voelt het lekker om weer in het Nederlands te bloggen. Ik ben verder bezig om het bloggen rustig weer op te pakken en vaker te posten. Dikke knuffel en tot de volgende keer!''I like my money where I can see it, hanging in my closet.''
-Carrie Bradshaw
G+ | BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | INSTAGRAM

Instagram

Popular

Translate