Beauty | Kathleenlights - ColourPop Cosmetics


Hi fashionistas,

Vorige week kreeg ik een pakketje uit Amerika. Jeej, ik wist gelijk dat het van mijn [ex]collega was die daar nu woont. Ik wilde al heel lang de producten proberen van de Youtuber @Kathleenlights die ze in samenwerking met ColourPop heeft gecreëerd.  ColourPop is gevestigd in LA. Ze maken betaalbare make-up en leveren hele goede kwaliteit. Voor meer info bezoek hun website: https://colourpop.com. Ten eerste vind ik @Kathleenlights te gek, ze is heel eerlijk en oprecht en ten tweede vond ik de make-up heel mooi uitzien. 
Het betreft de producten: Lumiere Lippie Stix+Lippie Pencil, maar daarnaast heeft ze ook de 'Where the light is' oogschaduw quad gecreëerd. Ik zal er straks verder op ingaan. Ook heb ik de blush, Olive besteld. Daar was ik benieuwd naar, want die zag er heel mooi uit. Ik heb dus uiteindelijk een blush, vier oogschaduws, lipstick en lip potlood besteld voor 38 dollar. Boven de 30 dollar is het gratis verzenden binnen Amerika. Zodra mijn collega het had ontvangen, heeft ze het doorgestuurd naar mij. Dat heeft me 15 euro gekost.  ColourPop verzendt nog niet naar Nederland, maar ik heb vernomen dat ze ermee bezig zijn. De verpakking vind ik vrij simpel. Heel veel wit en niks bijzonders eigenlijk. Wel heel netjes, maar geen grote luxe. Dat vind ik ook verder niet belangrijk trouwens. 

Oogschaduw
Van de vier schaduwen ging er een heel erg moeilijk open. Ik vind dat ze best chemisch ruiken. Ik heb zoals te zien hieronder op de foto van alle vier een swatch gemaakt. De meest linkse is trouwens de blush swatch! Van links naar rechts: Blaze, Cornelious, Kathleenlights en Glow. Zoals je ziet zijn er twee matte kleuren en twee glinsterende. Blaze is een goudachtige groene kleur [geen idee hoe ik het anders moet omschrijven], Cornelious is een diep matte karamelachtige kleur, Kathleenlights is een mooie gouden koper kleur en Glow is een matte crème kleur. De kleuren zijn gepigmenteerd en ze blijven lang zitten. De kleuren zijn heel mooi voor bruine en groene ogen, vind ik persoonlijk. In elke oogschaduw zit trouwens 2.1 gram. 


Blush
Zoals al aangegeven is de meest linkse swipe die van de blush, Olive. Ik zie dat die al trouwens verkocht is op de website. Bij de blush hangt ook wel een vreemde geur, maar misschien ligt dat gewoon aan mij. Toen ik het bestelde dacht ik dat het een poedervormige blush was, maar het is een cream blush. Het smeert lekker op de wang. Hij valt niet al te veel op omdat het een hele mooie, zachte blush is. Zeker een aanrader voor de zomerdagen. Op de website raden ze aan om het met een foundation brush of een fiber brush op te doen. Dan krijg je het beste resultaat. Er zit 4.1 gram in. 

Lippie Stix+Lippie Pencil
Over de Lippies ben ik het meest te spreken. Zowel de Stix als de Pencil zijn geweldig en ruiken naar vanille. Ten eerste ben ik heel gek op de kleur, Lumiere. Ik weet niet zo goed hoe ik die moet omschrijven. Het is een soort van roze nude tint. Een geweldige kleur die iedereen mooi zal staan. Het mooie is dat ze lang blijven zitten. Het is fijn dat het een matte kleur is met een hele goede dekking. Ik doe eerst de Pencil op [lijn ik eerst de buitenkant en vul de rest van me lippen ook in] en doe daarna de Stix op. Het droogt ook niet uit. Dit is echt een van de beste lip producten die ik heb geprobeerd en dat voor 10 dollar in totaal! Ik heb de kleur nu bijna elke dag op. In allebei de lip producten zit 1.0 gram. 


Conclusie

Ik kan hier heel kort over zijn! Voor een totaalbedrag van 38 [zonder verzendkosten dan] dollar heb ik zeven producten ontvangen van goede kwaliteit. Ik ben vooral over de Lippies te spreken. Ik wil alle kleuren hebben nu!  Zodra je de kans krijgt om wat te bestellen moet je het doen! Wat vind je van de make-up look die ik ermee heb gecreëerd? Heb jij de mogelijkheid gehad om wat van de ColourPop producten te proberen? Zo ja, wat vind/vond je ervan?


Instagram

Popular

Translate