Beauty | L'oreal extraordinary oil face


Hi fashionistas,

Vandaag heb ik een beauty review voor jullie. Jullie hebben het vast voorbij zien komen in de commercial, de L'oreal extraordinary oil voor het gezicht. De lijn bestaat uit een olie van 30 ml en een crème van 50 ml. Door het harde glas en de gouden accenten ziet de verpakking er luxe uit . Ik ben een grote fan van L'oreal. Als ze iets nieuws op de markt brengen wil ik het zo snel mogelijk hebben. Zo ben ik ook fan van de skin perfection lijn van ze. Nadat ik de commercial had gezien ben ik gelijk naar de Etos gegaan. Helaas was de lijn bij Etos uitverkocht. Bij Kruidvat had ik geluk en hadden ze van allebei de producten nog 1 over. Jeej! Nu is het bij Kruidvat te koop voor 1+1 gratis! Dat scheelt een hoop. Ik heb het nu ongeveer een week getest. Ik heb sowieso een droge huid [vooral rondom mijn  neus en de t-zone], dus ik kocht dit in de hoop dat het mijn droge huidje zou helpen..

De olie:
Die voedt en hydrateert de huid. Het belooft de huid soepel te maken en veroudering tegen te gaan. Zeker als je in de 30 bent is dit dus een superolie! De olie bevat 8 essentiële oliën en die zijn: lavendel-, rozemarijn-, geranium-, sinaasappel-, roos-, majoraan-, kamille- en lavandin-olie. De olie kan 's ochtends en/of 's avonds worden aangebracht voor de crème. Het is een droge olie die lekker snel in de huid trekt. De olie kost €18,99 en is te koop bij de bekende drogisterijen.De crème:
De crème is speciaal voor de droge huid gemaakt. Ten eerste ruikt die heel lekker, net als de olie. De crème heeft een hele fijne structuur die niet vet is en de huid voedt. Belangrijke ingrediënten in de crème zijn lavendel en rozemarijn. Daardoor voelt de huid zijdezacht aan. Deze crème kun je  's ochtends en/of 's avonds aanbrengen. Ik doe de crème altijd na de olie op mijn gezicht. Je hoeft ze natuurlijk niet samen te gebruiken. Aan alleen de olie of alleen de crème heb je ook genoeg, maar onder de drogere gezichten onder ons is dit een aanwinst. De crème kost €16,99 en verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen


Conclusie
Zowel de olie als de crème ruiken heel kruidachtig wat ik een pluspunt vind. De verpakking zit er heel luxe uit. De olie en de crème doen ook hetgeen wat ze beloven. Ik heb in een week tijd echt verschil gezien. Mijn gezicht is veel gladder en niet zo schilferig. Deze producten zijn echt aan te bevelen aan degene die een drogere huid hebben. Je moet wel tegen olie producten kunnen natuurlijk. Heb jij deze lijn al geprobeerd en wat vond je ervan? Fijne Moederdag!Instagram

Popular

Translate