More | Favorite perfume


Hi fashionistas,

Wie houdt er niet van een lekkere geur? Een bepaalde geur waarbij je een herinnering aan hebt overgehouden of een geur die je gelijk aan iemand doet denken. Iedereen zal het wel hebben. Een bepaalde geur koppelen aan een gebeurtenis of persoon. Daarnaast ik het gewoon lekker om een eigen 'signature scent' te hebben. Ook de verpakkingen zijn lokkend. Als je zoals ik bent dan hou je van mooie dingen en dat kost veel geld. Mijn favoriete parfum voor een langere tijd nu is Flowerbomb van Viktor & Rolf. Dat is zo een lekkere zoete geur. Ik ben wel van de zoete geurtjes. Mijn andere favoriet is de Coco Mademoiselle van Chanel, maar dan in de vorm van de haar mist. Mijn haar ruikt daardoor altijd lekker en de fles is makkelijk mee te nemen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer pafums die ik lekker vind zoals Lovely van Sarah Jessica Parker, Hypnotic Poison van Dior en I LOVE LOVE van Moschino. Dat is zeker mijn top vijf. Ik hou ervan om af te wisselen. Welke geur ik op doe hangt sterk af van mijn stemming. Welke parfum[s] is/zijn jou favoriet? Fijne dag vandaag!


Instagram

Popular

Translate