OOTD | Hello sun


Hi fashionistas,

Hoe was jullie Moederdag? Mijn eerste Moederdag was echt leuk. Mooi weer, mooie bloemen, lekker wezen wandelen en daarna uit eten bij de Griek met mijn schatjes. Ik besloot om mijn lange zalmroze rok uit de kast te halen. Die heb ik hier gecombineerd met mijn witte top van H&M. Ik twijfelde eerst over de sandalen eronder door de drukke print, maar vind het uiteindelijke plaatje toch wel geslaagd! Ik hou van lekker weer, ik wou dat het altijd zonnig was. Ik heb het vaker genoemd, ik denk dat ik moet emigreren naar een warm land! Pff.. Ik wilde bij deze mijn man bedanken voor de mooie bloemen en de foto's. Wat vinden jullie trouwens van de roze rok van onze kleine prinses die ze van oma heeft gehad? Ik vind hem zoo leuk! Top | H&M
Ketting | Statementfashionista
Rok | 8mm
Tas | Zara
Sandalen | Invito
Zonnebril | Guess
Armband | Primark


Instagram

Popular

Translate