OOTD | Lady blueHi fashionistas,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de lieve berichten op mijn vorige blogpost. Het was vrij moeilijk voor mij om dat online te zetten, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Er zijn vast dingen die ik nog vergeten ben. Ik heb trouwens zo een kiespijn. Vorige week heeft de kaakchirurg mijn verstandskies eruit getrokken, links onder. Het doet nog steeds pijn, ik zit zwaar aan de pijnstillers. Daarnaast heb ik ook steeds meer pijn in mijn onderrug [dat is al vanaf de zwangerschap trouwens], maar I am sitll alive! Vandaag een nieuwe ootd. Hier draag ik mijn blauwe Primark rok. De sandalen zijn van de laatste collectie van H&M. Voor hoge hakken zitten ze vrij lekker. Meestal ben ik niet zo van een dikkere hak trouwens, maar deze vind ik geweldig. Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten.
Top | Boohoo
Rok | Primark
Zonnebril | Boohoo
Sandalen | H&M


Instagram

Popular

Translate