OOTD | Light up


Hi fashionistas,

Genieten jullie ook zo van het mooie weer de laatste dagen? Echt heerlijk. Eindelijk draag ik dan even geen zwart. Het werd tijd voor lichtere kleuren. Deze fashionpost is in samenwerking met Sibin en Paul's Boutique Benelux trouwens. Ik ben toch zo verliefd op de tas en de jurk! De jurk is nu echt een hot item met al die franjes. Sibin is een leuke en betaalbare winkel gevestigd in City Plaza, Nieuwegein. Zoals jullie misschien al weten ben ik gek op tassen. Ik ben verslaafd aan schoenen en tassen kopen. Ik ben heel blij dit Betsy model in mijn collectie te verwelkomen. Hij heeft de juiste grootte. Ik vind het belangrijk dat de tas groot is omdat ik altijd veel spullen bij me heb. Ook matcht de tas met elke outfit i.v.m de kleurencombinatie . Love it! 

Sibin
Website: Sibin
Facebook: Sibin.NL
Instagram: Sibin_NL

Paul's Boutique Benelux


Jurk | Sibin
Tas | Paulsboutique
Schoenen | Boohoo
Oorbellen | TerstalG+ | BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | INSTAGRAM

Instagram

Popular

Translate