OOTD | Long skirt

 


Hi fashionistas,

Alweer een nieuwe ootd staat klaar. Mijn man maakt de foto's altijd van me. Helaas werkt het weer niet altijd mee en hebben we niet altijd tijd om foto's te maken. In het weekend komt ons het beste uit. Het zijn wel altijd outfits die ik draag, het is niet alleen voor de foto. Wat ben ik trouwens blij dat ik weet in het Nederlands blog, dat is zo veel makkelijker. Natuurlijk is het leuk om een groter bereik te hebben als je Engels blogt, maar ik vind het goed zo. De volgende blogpost is trouwens een heel persoonlijke. Hou dat in de gaten! 
Afgelopen weekend zijn we gaan wandelen en had ik mijn lange rok weer uit de kast getrokken. De laatste keer dat ik hem aanhad was toen ik ongeveer drie maanden zwanger was. Hij zit heerlijk en zit er nog eens fashionable uit. De lange rokken zijn niet weg te denken het komende seizoen. Eindelijk kon ik mijn zwarte Michael Kors sandalen aan. Die heb ik al jaren, maar die zijn zo fijn en ze blijven heel mooi! Het is een vrij simpele look. Lekker comfortabel, maar ik draag nog steeds veel zwart. Ik merk dat ik langzaam aan wel meer kleur in mijn outfits moet brengen. LOL, dat komt vanzelf wel..

Top | H&M
Rok | 8 mm
Sandalen | Michael Kors
Zonnebril | GuessG+ | BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | INSTAGRAM

Instagram

Popular

Translate