OOTD | More black

 

Hi fashionistas,

Ons Prinsesje is vandaag alweer twaalf weken. OMG, wat gaat de tijd snel. Ze doet het heel goed en groeit als kool. Papa en mama zijn zo trots! Voordat ik het weet loopt ze al.. Uhm, alweer draag ik zwart. Ik kan er niks aan doen. De kleur blijft me toch altijd trekken zoals de meeste dat zullen hebben. Ik draag mijn zwarte leren rok van Zara hier die ik nog voordat ik was bevallen had gekocht. Toen kon ik de rok nog niet aan. Die zat natuurlijk te strak. Nu past die gelukkig! Voor een [neppe] leren rok zit die eigenlijk best lekker. Hij plakt niet zoals dat soms kan gebeuren met ie stof. Om deze donkere outfit toch een beetje kleur te geven heb ik besloten om een knallende roze lipstick op te doen van Anastasia Beverly Hills, genaamd Sweet Talker. Echt een leuke kleur voor deze zonnige dagen. Fijne dag vandaag!Vest | Sibin
Top | Vero Moda
Rok | Zara [vergelijkbaar]
Schoenen | Dune London
Ketting | Statementfashionista
G+ | BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | INSTAGRAM

Instagram

Popular

Translate