OOTD | Stripes


Hi fashionistas,

Afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn broer en een vriend van hem naar de Primark geweest in Rotterdam. Het was heel lang geleden dat ik Primark heb bezocht dus ik had er zin in. Helaas is het altijd zo als ik naar daar binnen stap ik er geen zin meer in heb door de drukte, haha. Maar goed, zoals gewoonlijk had ik een mandje vol. De top en de rok zijn allebei van Primark. Hoe leuk is die rok? 
De zonnebril die ik draag is het 'Penelope' model van Polette. In samenwerking met hun mocht ik een zonnebril uitkiezen en deze vond ik de leukste. De zonnebril heeft een diva uitstraling, vind ik. Polette is gebaseerd op een simpel, maar baanbrekend idee: ze zijn de enige tussenpartij tussen fabriek en klant.  Ze verkopen hippe brillen en zonnebrillen voor een betaalbare prijs. Ze hebben er verschillende modellen. Mijn contacten met het bedrijf waren heel positief. Voor meer modellen bezoek de website van Polette: http://www.polette.com/nl. Fijne dag allemaal!Top + Rok | Primark
Schoenen | Manfield
Zonnebril | Polette
Oorbellen | Terstal

Instagram

Popular

Translate