Beauty | Summer pink

 

Hi fashionistas,

Bij zo een lekker weertje horen weer zomerse nagels en in dit geval ook de lippen. Ik ben geen grote MAC fan, maar ik heb toch een aantal spullen van het merk. Dit duo genaamd 'Saint Germain' is er zeker een aanrader voor de warmere dagen. Ik heb het al een tijdje in mijn collectie, maar grijp er toch altijd alleen naar in de lente/zomer dagen. Dit kleurtje is lekker fel en past goed bij dit seizoen. Ook vind ik het leuk dat het een duo is en dus makkelijk te combineren is. 
De lippenstift is [voor mij persoonlijk] te flets. Daarom doe ik er altijd een lipgloss overheen dan valt het minder op. Het is echt een barbie roze kleur. Tjah, de MAC lipstick blijft niet lang zitten. Dat vind ik echt een nadeel.
De nagellak  is makkelijk aan te brengen, maar net als de lipstick blijft die helaas niet lang zitten. Het lijkt nu op een review trouwens, maar dat was niet de bedoeling. Het is meer een aanbeveling, mochten jullie op zoek zijn naar een lekker zomers kleurtje.. Fijne dag nog.G+ | BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | INSTAGRAM 

Instagram

Popular

Translate