More | Musthave T-bar sandals


Hi fashionistas,

Hebben jullie ook zo genoten van het lekkere weer gisteren. Vandaag wordt het ook zo lekker. Vorige week ben ik met de kleine gaan wandelen en ben ik voor de zoveelste keer naar Mango gegaan. Zoals misschien de meeste al weten is dat mijn favoriete winkel. Ik kan er altijd wel goed slagen. Leuke kleding voor een goed prijsje. Ik zag deze sandalen staan en was gelijk verliefd. Schoenen en ik, pff dat gaat TE goed samen. Ik heb lang gezocht naar deze kleur sandalen. Voor maar 34,95 had ik deze beauty's gescoord. De sandalen zijn ook in het zwart verkrijgbaar. De hak is 10,5 cm hoog. Bekijk ze hier: sandalen. Wat vind je ervan? En ben je ook zo een schoenen gek net als ik? Een nieuwe look met deze sandalen volgt snel.. en binnenkort volgen er ook outfit blogposts met de nieuwe collectie van Sibin!Instagram

Popular

Translate