More | My first makeup video on YOUTUBE


Hi beauty's,

Nou vandaag ga ik jullie eindelijk vertellen waar ik de afgelopen 2 a 3 weken mee bezig ben geweest. Ik heb al een paar jaar een YouTube kanaal en had daar 2 filmpjes op staan. Een haar tutorial die lang op privĂ© stond trouwens en een stukje van mijn bezoek aan het concert van BeyoncĂ©. Nou wil ik al voor een langere tijd filmpjes opnemen, maar er kwam er elke keer niks van. Waarom? Daar zijn meerdere redenen voor. Ik vond mijn camera niet fijn en goed genoeg ervoor, ik was bang, teveel concurrentie, ik had veel eerder moeten beginnen en vooral te weinig tijd! Zeker met een baby die overdag niet wil slapen kwam het er maar niet van. Nu heb ik gewoon besloten om op te gaan nemen wanneer mijn mama op haar past. Dit eerste filmpje was echt een gedoe. Ik ben iemand van de foto's en had geen benul van hoe ik video's moest bewerken etc. Ik heb er twee dagen lang naar lopen zoeken over hoe het in zijn werk gaat en welk programma ik gebruiken moest. Nou gebruik ik een HP laptop dus moest ik wel gebruik maken van CyberLink PowerDirector, maar hoe werkte dat? Haha, ik ben er uiteindelijk uitgekomen en het valt niet mee! Ik begrijp nu hoeveel werk er in zit bij een opname! Van een video van 23 min. heb is het een video geworden van bijna 4 min. Ik heb een look gemaakt met de ''Where the light is'' palette van ColouorPop en Kathleenlights. Ik ben gek op haar video's. Zij en Hudabeauty zijn de reden waarom ik dit uiteindelijk heb gedaan. Het is nog lang niet perfect en ik moet nog veel leren, maar ik zal mijn best doen. Dat houdt in dat ik weer in het Engels ga bloggen trouwens. Als ik wat in het Nederlands ga vloggen zal ik dat erbij vermelden. Ik zal wel minder gaan bloggen over fashion en meer video's opnemen over beauty etc. Mijn liefde voor make-up is de laatste paar maanden heel erg gegroeid. Ik heb veel geleerd door naar andere video's te kijken. Ik heb zelf Detailhandel en Allround stylist afgemaakt, maar ik merk dat ik make-up stiekem steeds leuker ga vinden. Dus waarom zou ik niet mijn droom najagen? Ik kan het altijd proberen. Het is juist een goede combinatie bloggen en vloggen. Als het niks wordt dan heb ik het tenminste geprobeerd.. Ik zou het leuk vinden als jullie je abonneren op mijn kanaal, dat kan HIER! Graag hoor ik jullie reacties. Er volgen meerdere filmpjes zoals het krullen van kort[er] haar.. Ik heb er in ieder geval veel zin in. Bedankt voor tot de steun tot nu toe! Fijne donderdag.

Producten gebruikt:
Zoeva matte eyeshadow fix
Where the light is palette van Kathleenlights and ColourPop
L'oreal super liner perfect slim
Hudabeauty lashes in Giselle
Duo eyelash adhesive
Pink tweezerman
L'oreal telescopic mascara
MUA cover & concealer
Lumiere lippie stix
Lumiere pencil
Zoeva kwasten

Ik draag:
Top: Primark
Nagels: Acryl/Rimmel London [caramel cupcake]+matt topcoat
Horloge: Guess
Armbanden: www.yourownstylist.nl

''You are never too old to set another goal or to dream a new dream.''  
C.S. Lewis


Instagram

Popular

Translate