More | Starsbeautylounge Den Bosch


Hi fashionistas,

Ongeveer twee weken geleden heb ik een spraytan gekregen van de eigenaresse van www.starsbeautylounge.nl [onderdeel ervan is Spraytan Den Bosch]. Ik heb al een paar keer eerder bij haar salon bezocht. Ik ben daar geweest voor wimperextensions, daarna voor een massage en ik ben er ook voor een gezichtsbehandeling geweest. Patricia Hobo is een hele lieve vrouw die haar vak goed begrijpt. Haar salon is gevestigd in Den Bosch in haar eigen achtertuin. Hoe cool is dat? Dit was altijd haar droom! Als je op zoek bent voor het juiste advies en goede kwaliteit dan ben je hier aan het goede adres [mocht je in de omgeving Den Bosch wonen].

 • Jarenlange ervaring
 • Gesprayd binnen 15 min
 • 100% natuurlijke Spraytan
 • Veilig en gezond voor de huid
 • Goedkoopste spraytan in Den Bosch
 • Voor de deur gratis parkeren

  Mijn spraytan ervaring was heel goed. Ik heb gewacht met deze post omdat ik wilde weten hoelang de tan precies zou blijven zodat ik een eerlijke review kon schrijven. Ten eerste heb ik dit gedaan om het gewoon te proberen, ten tweede omdat de zonnebank slecht is [ik weet dat ik er toch weer naartoe zal gaan]. En ten derde oogt een bruine kleur mooi en gezond. Ik ben vrij licht van mezelf. Bij binnenkomst heb ik me snel omgekleed, ik hield zelf alleen mijn bikini broekje aan. De lamp stond al aan zodat het lekker warm was binnen in het kamertje. Binnen 10 minuten stond ik buiten en was ik heel donker, lol. In eerste instantie leek het heel donker, maar dat trok weg. Na een paar uur ging ik onder de douche. Dat is noodzakelijk voor een mooie bruine egale kleur. Ik heb zeker 10 dagen lang plezier gehad van mijn kleur. Het enige nadeel vond ik dat toen de kleur bijn wegtrok de lastige plekken [denk maar aan oksels, knieĆ«n etc] hard moest scrubben. Dat hoort erbij helaas. Het is wel belangrijk om na de spraytan wat lossere kleding te dragen en ervoor goed te scrubben. Neem een kijkje op hun website http://www.starsbeautylounge.nl en http://spraytandenbosch.nl. Heb je ooit een spraytan gehad en wat vond je ervan? Volgende week meer info. over hetgeen waarmee ik al ruim twee week bezig ben. Hou dat in de gaten. Geniet van de woensdag!

  voor/erna

  Genieten van me kleurtje

  Spraytan verzorging  Instagram

  Popular

  Translate