OOTD | I did it..


Hi fashionistas,

Ja, ik heb het toch gedaan. Mijn haren geknipt. Het is uiteindelijk een lange bob [lob] geworden en ik ben er eigenlijk heel blij mee. In het begin dacht ik nee waar begin ik aan, maar ik denk dat het goed is voor mijn haar. De echte reden is: haaruitval. Tijdens de zwangerschap had ik zoveel haren erbij gekregen. Ik had echt mooi, vol en glanzend haar. En sinds een maand geleden valt het met bossen uit voor mijn gevoel. Nou weet ik dat er meer moeders hier last van hebben of hebben gehad. Ik hoop alleen dat het snel voorbij gaat. Ik niet alleen mijn haren geknipt, maar ik draag mijn clip in extensions ook niet meer. Dat gaf altijd meer volume en lengte, maar ik ben ze zat voor nu. Met de kleine erbij schiet het niet op en het was ook tijd voor iets nieuws. Voordat ik de stap het genomen heb ik rond gekeken voor een leuk kapsel en ik kwam dus uit op de lob. Dat is de haartrend van 2015. Zelf vind ik het niet te kort. Nu draag ik het ook vaker los en als ik weer zin heb doe ik de clip in extensions weer erin. Makkelijk toch? 
Bruin, donkergroen en denim is mijn favoriete combinatie op het moment. Het vormt een heel mooi geheel samen. Zoals al in een eerdere post vermeld ben ik gek op de sandalen. Nu zijn ze zelfs 50% afgeprijsd [heb ik even pech]. Ze lopen ook echt niet verkeerd voor hoge hakken. Ik heb trouwens besloten om twee keer per week te bloggen, misschien op vaste dagen. Wat ik nog allemaal meer wil doen en hoe ik mijn blogtoekomst zie lees je binnenkort op mijn blog. Stay tuned..

Jack | Hoodboyz
Top | ONLY
Broek | H&M
Sandalen | Mango


Instagram

Popular

Translate