OOTD | Official


Hi fashionistas,

Genieten jullie van het mooie weer? Vast wel. Ik heb de afgelopen dagen bij mijn ouders in Den Bosch gelogeerd met de kleine. Lekker even tijd voor mezelf gehad. Ik ben eten geweest met mijn zus en een vriendin en voor de rest van het weer genoten. 
Hier draag ik een lange slit top van Sibin. Het is een lekker katoenen stofje en je kunt het eindeloos combineren. Het kan met een legging zoals ik heb gedaan, met een lichte spijkerbroek of zelfs met een korte broek is het heel hip. Persoonlijk vond ik de legging  het leukste staan, waarschijnlijk door de zwarte kleur. Een paar killer heels eronder en that's it. Heel simpel en netjes, toch? Sorry voor de kwaliteit van de foto's. Die zijn iets minder dan normaal. Dat zag ik pas later. Ik denk dat het aan het licht lag. Volgende keer weer beter. Fijn weekend.
Lange top | Sibin
Legging | Esprit
Schoenen | Zara


Instagram

Popular

Translate